Sveta misa u Interventnoj jedinici policije u Sisku

U četvrtak 20.12. slavljena je sveta misa u Interventnoj jedinici policije u Sisku kao završna priprava za božićne blagdane za sve načelnike spomenute uprave. Misu je predvodio župnik župe Preobraženja Gospodnjeg u Petrinji vlč. Damir Ceković. Na svetoj misi su koncelebrirali policijski kapelan PU sisačko moslavačke don Ivo Borić i čuvar svetišta Majke naših stradanja u Gori don Paško Glasnović. Vlč. Ceković je u svojoj nadahnutoj propovijedi naglasio zajedništvo i da se ne bojimo jedni drugih jer nas Bog želi takve kakvi jesmo. Na svetoj misi su prisustvovali načelnik PU gosp. Luka Pešut, zamjenik PU gosp. Dubravko Smolčić, načelnici PP, zapovjednik vijske gosp. Radić, pomoćnik vojnog kapelana gosp. Barišić, upravitelj sisačkog zatvora gosp. Ivica Gusić, mladi policijski vježbenici te pastoralni i ekonomski vijećnici župe Preobraženja Gospodnjeg u Petrinji koji su svetu misu animirali pjesmom.
Kapelan Borić se zahvalio na suradnji svim načelnicima PP. Na poseban način se zahvalio spomenutoj župi s bivšim župnikom vlč. Josipom Karasom i sadašnjim župnikom vlč. Damirom Cekovićem. Istaknuo je da je suradnja od početka hvale vrijedna.
Na kraju svete mise kapelan je mladim vježbenicima uz čestitke za Božić i Novu godinu darovao molitvenike i krunice.     Fotogaleriju pogledajte ovdje!